Menu

Onze business units

Door de synergie tussen onze 4 business units bieden wij onze klanten een belangrijke meerwaarde aan in hun zoektocht naar residentieel vastgoed. 

Altro vastgoed

Altro Vastgoed is een nieuw, dynamisch vastgoedkantoor met een innoverende verkoopaanpak. Onze jarenlange vastgoedervaring bundelen wij in een nieuw verhaal, waarin Altro zich zal onderscheiden in de vastgoedmarkt.  Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat een vernieuwende kijk op uw vastgoed tot succes leidt.

U wenst uw vastgoed te verkopen en te genieten van onze extra dienstverlening? Wij komen langs met een professionele fotograaf om uw vastgoed op zijn best via een doelgericht verkoopconcept op de markt te plaatsen. Samen bepalen we de verkoopmethode die het beste aansluit bij uw verwachtingen en die het meest geschikt is voor uw type vastgoed. We bekijken uw vastgoed vanuit diverse perspectieven en helpen u zo de bomen door het bos te zien zodat er spontaan nieuwe woonverhalen uit kunnen ontstaan.

Meer over Altro Vastgoed

Altro projects

Altro Projects is als projectmakelaar gespecialiseerd in verkoop op plan (Wet Breyne) van nieuwbouwprojecten in Vlaanderen & Brussel. Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde aannemers, projectontwikkelaars en private investeerders. Onze klanten bestaan deels uit eindgebruikers en deels uit beleggers voor wie wij tevens een verhuur- of herverkoopservice aanbieden.

Investeren of wonen, we maken er steeds een erezaak van om de klant doorgedreven te informeren in een aangenaam stappenplan.

Meer over Altro projects

Altro Invest

Centraal aan de oprichting van Altro Invest is de overtuiging dat dienstverlening met betrekking tot investeren in vastgoed beter kan én moet. Wij brengen de nodige ervaring en competentie samen om investeringen of patrimonium te optimaliseren. Altro Invest is een uniek investeringsplatform met de focus op de particuliere vastgoedinvesteerder. Op basis van uw wensen naar locatie, rendement, type vastgoed en vele andere factoren gaan wij op zoek naar de ideale opbrengsteigendom. Dit gebeurt via een uitgebreid netwerk van bouwpromotoren en eigenaars. Eens we een goede investering gevonden hebben, kunnen we deze op een objectieve manier analyseren. Dit zowel commercieel, juridisch, fiscaal en bouwtechnisch.

Meer over Altro Invest

Altro Grondontwikkeling

U bezit een grond of een pand en zoekt hiervoor een aantrekkelijk rendement? Altro Grondontwikkeling analyseert en evalueert samen met u de ontwikkelingsmogelijkheden. Zo bent u zeker van een optimale financiële meerwaarde. We ontfermen ons ook over alle wettelijke en administratieve verplichtingen in het ontwikkelingsproces.

Meer over Altro grondontwikkeling

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord