Menu

Altro grondontwikkeling

Altro Grondontwikkeling is uw professionele partner in de ontwikkeling en verkoop van uw projectgrond.

U bezit een grond of een pand en zoekt hiervoor een aantrekkelijk rendement?

Altro Grondontwikkeling analyseert en evalueert samen met u de ontwikkelingsmogelijkheden. Zo bent u zeker van een optimale financiële meerwaarde. We ontfermen ons ook over alle wettelijke en administratieve verplichtingen in het ontwikkelingsproces.

Eerst maken we kennis. Samen met onze architect bekijken we de mogelijkheden en de beperkingen van uw pand of grond. Als u dat wenst, werken wij een voorstel voor u uit. We onderzoeken de meest geschikte invulling en berekenen nauwgezet de financiële haalbaarheid. Vervolgens werken we deze analyse uit tot een concreet projectdossier. In een volgende fase kunnen we ook instaan voor de selectie van de juiste projectpartners: architecten, studiebureaus, bouwpromotoren, aannemers etc. Deze haalbaarheidsstudies doen we steeds op eigen risico.

Reeds 10 jaar staan wij, discreet en onderbouwd, particuliere en professionele grondeigenaars bij in het bepalen van de reële waarde en maximale mogelijkheden van hun grond. Uw grond krijgt wat hij verdient: een grondige analyse, een permanente opvolging en een discrete verkoop aan zijn maximaal potentieel.

Ontdek meer op www.altro-vastgoed.be

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord