Menu

Diensten

Maatwerk in vastgoedprojecten

Als uw partner in vastgoedprojecten doen we bij Altro meer dan enkel verkoop. We bieden u maatwerk aan van diensten specifiek gericht op projectmakelaardij.

1 / Markt- en projectanalyse

Bij de ontwikkeling van een nieuwbouwproject dienen vraag en aanbod zorgvuldig op elkaar te worden afgestemd. Een heldere vertaalslag naar de markt is van essentieel belang. Wij brengen voor de ontwikkelaar in een vroeg stadium van het ontwikkelingsproces de marktbehoeften, prijsontwikkelingen, kwaliteitseisen en afzetmogelijkheden in kaart. Vervolgens ondersteunen we de ontwikkelaar met een grondige beoordeling van de bouwplannen en een goed gemotiveerd, transparant opgebouwd prijsadvies en marktrapportage.

2 / Vastgoedcommunicatie

U bent succesvol in het ontwikkelen van mooie vastgoedprojecten, van projectontwikkeling hoeft niemand u iets te leren. Maar hoe wordt uw project onthaald in uw buurt? Beantwoordt het aan een vraag in de markt? Hoe positioneert u het? Aan welke doelgroep gaat u het verkopen en wie zal dat doen? Voor het antwoord op al die vragen kan u bij Altro terecht. Van de ontwikkeling van een sterk merk tot de verkoopopvolging staan wij u met raad en daad bij. Op vlak van branding, visualisaties, brochures, websites, mediaplanning en verkoopacties hebben we immers een jarenlange en gespecialiseerde ervaring in huis.

3 / Verkoopmanagement

De meeste projectontwikkelaars hebben een kloppend hart van vaste medewerkers en daaromheen een flexibele schil van projectgebonden mensen. Bij die laatste horen vaak de makelaars. Zij vormen immers meestal de sales force van een project. Deze verkoopmensen moeten echter gemotiveerd en gecoacht worden. Bovendien moeten zijn permanent kunnen beschikken over efficiënt presentatiemateriaal en ondersteund worden met de juiste promocampagnes. Onze verkoopondersteuning heeft daarom een dubbele functie. Ze zorgt niet alleen voor een sterke motivatie van het verkoopteam, wij zorgen ook voor creatieve en opvallende campagnes en een waterdichte rapportering van alle marketing- en verkoopinitiatieven.

4 / Verkoop

Verkoop in naam van Altro Vastgoed

U hebt een project dat klaar is om in de markt te worden gezet, maar de commercialisatie geeft u graag uit handen aan een betrouwbare projectmakelaar? We ontwikkelen een evenwichtig en goed getimed marketing- en verkoopplan en ronden de verkopen voor u af.

Verkoop onder de vlag van het project

Van de ontwikkeling van een sterk merk tot de verkoopsopvolging staan wij u met raad en daad bij. We combineren niet alleen marketing- en verkoopdiensten onder één dak, we doen dat bovendien ook uitsluitend met de naam van uw project en met de exclusiviteit die uw project verdient. Flexibel, efficiënt en rendabel!

Outsourcing: het leveren van professionele verkopers voor uw project

U hebt als promotor een sterk merk uitgewerkt, stelt graag uw bedrijf in de kijker en hebt enkel nood aan een lokale partner met gedegen dossierkennis en affiniteit met de plaatselijke markt? In dat geval werkt u als opdrachtgever de campagne uit en zorgt u zelf voor de nodige publiciteit. Wij zijn de laatste schakel en sluiten succesvol contracten af onder uw bedrijfsnaam.

Onze verkopers stellen hun motivatie en kunde volledig ter beschikking van uw vastgoedproject. Daarvoor dompelen ze zich helemaal onder in uw project en in de eigenschappen ervan. Ze gaan daarbij ook zeer dicht bij de organisatie van onze opdrachtgevers staan. Het resultaat is maatwerk dat naadloos aansluit op de specifieke situatie en wensen van onze klanten. Geen standaardoplossingen, maar oplossingen die specifiek gericht zijn op de organisatie, de doelstellingen en de timing van een project.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord