Menu

Ons verhaal

Onze jarenlange vastgoedervaring bundelen wij in een nieuw verhaal, waarin Altro zich zal onderscheiden in de vastgoedmarkt.

Meerwaarde door jarenlange ervaring

Altro Vastgoedgroep is een nieuwe naam in de Oost-Vlaamse vastgoedsector. Onze jarenlange vastgoedervaring bundelen wij in een nieuw verhaal, waarin Altro zich zal onderscheiden in de vastgoedmarkt. Wij zijn niet over één nacht ijs gegaan. We hebben onder elkaar heel wat gesprekken gevoerd om aan een bedrijf te bouwen dat op lange termijn het verschil kan maken.

Hét belangrijkste voor ons is dat we op alle vlakken meerwaarde willen creëren. In de markt zelf, maar ook in alle geledingen van het bedrijf. “Anders” werken is onze visie en op die lijn willen we consequent blijven lopen. Altro wil vooral meer zijn dan een optelsom van panden en projecten. Een uitmuntende service en een totaalbegeleiding voor de klant, daar willen we hard op inzetten. De zaken evolueren nu eenmaal razend snel in de vastgoedwereld. De vraag die wij ons altijd stellen is: hoe kunnen we het anders en beter doen? En zo willen we het verschil maken.

Ons kantoor is gestructureerd in 4 business units:

Door de synergie tussen onze 4 business units bieden wij onze klanten een belangrijke meerwaarde aan in hun zoektocht naar residentieel vastgoed. We streven steeds naar een innovatieve en professionele aanpak met als doel de kwaliteit van onze dienstverlening te optimaliseren en een totaalbegeleiding te bieden voor onze klanten op zoek naar residentieel vastgoed.

Onze sterktes

  1. Grondige marktkennis
  2. Focus op het creëren van een meerwaarde voor onze klanten en het streven naar win-win situaties
  3. Jarenlange ervaring
  4. Dynamisch en goed opgeleid team
  5. Professioneel totaaladvies (commercieel, juridisch, fiscaal, bouwtechnisch)
  6. Focus op lange-termijn relaties en niet op korte-termijn gewin
  7. Innoverende marketingconcepten
Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord